Українська правда

Кравець розпочав роботу з м'ячем

Сергей Шемшученко — 3 вересня 2009, 11:37

Нападник київського "Динамо" Артем Кравець, який продовжує відновлюватися після операції на прямому м'язі стегна, увійшов до фінальної стадії реабілітації.

Наразі динамівський футболіст знаходиться у Мюнхені, де створені всі умови для швидкого одужання, а вже в суботу планує повернутися до Києва, повідомляє офіційний сайт киян.

"Моя реабілітація проходить добре. Я у Мюнхені вже третій тиждень, і скоро збираюся повертатися до Києва. Самопочуття відмінне, все йде за планом, але всі терміни потрібно витримати до кінця. Коли повернуся у відмінних кондицій, точно сказати поки не можу, але приблизно тиждень у Києві необхідно буде займатися за індивідуальною програмою, а потім приєднаюся до загальної групи. Але це залежатиме від самопочуття", - розповів гравець.

"З початку цього тижня я вже почав бігати і працювати з м'ячем. Вчора тренувався на полі - не дуже старанно, але робив прості вправи. А в центрі щодня працюю на тренажерах і також з м'ячем в спортивному залі. Тренувальні поля знаходяться в п'яти хвилинах їзди від центру, також недалеко є ліс, де ми бігаємо. У самому центрі знаходиться дуже хороша тренажерна база, і зі мною працює прекрасний тренер по відновленню, який добре у всьому розбирається", - додав Кравець.