Українська правда

Кирило Петров: Фінал буде сильно відрізнятися від першої зустрічі з Англією

Сергей Шемшученко — 2 серпня 2009, 12:53
Фінал юнацького чемпіонату Європи між збірними України та Англії буде сильно відрізнятися від матчу цих команд на стадії групового етапу.

Про це заявив капітан української команди Кирило Петров.

"Звичайно, було б чудово забити два або навіть три голи, але нашим пріоритетом залишається перемога. Фінал буде сильно відрізнятися від нашої першої зустрічі. Поки я цілком задоволений рівнем нашої гри на турнірі і у фіналі ми докладемо всіх зусиль, щоб не розчарувати наших прихильників . Ми граємо для них", - сказав футболіст.

За словами півзахисника київського "Динамо", команда Юрія Калитвинцева розраховує, що на фінал збереться повний стадіон вболівальників.

"Думаю, всі ми в цей день будемо трохи схвильовані, але це цілком природно, оскільки без цього почуття неможливо грати добре. Ми сильні психологічно, до того ж в матчі зможуть взяти участь футболісти, які пропустили півфінал (Сергій Рибалка та Віталій Каверін), що зробить нас сильнішими", - наводить слова гравця сайт УЄФА.

"Трофей може стати найяскравішим моментом у моїй кар'єрі до теперішнього часу. Перемога виведе мене і всю команду на зовсім інший рівень", - наголосив Петров.