Українська правда

Павлов: Судді у мені знайшли "солодку булочку"!

Сергей Шемшученко — 2 серпня 2009, 11:24

Головний тренер полтавської "Ворскли" Микола Павлов вважає свої вилучення у матчі 3 туру із "Шахтарем" несправедливим.

"Якщо хочете запитати, що я там казав - я нічого не казав! Коли футболіста після травми суддя просить залишити поле і ввійти по його сигналу, то команда повинна піти після першого дотику м'яча! Другий момент, третій момент - а він не звертає уваги! Тому я хотів звернути увагу на те, що Даллку готовий вийти на поле", - сказав наставник володарів Кубку України.

"Судді, напевно, знайшли в моєму обличчі "солодку булочку": як тільки бачать мене на бордюрі, відразу біжать до мене. За що?! Ну за що?! Хіба за це можна вилучати? Я не лаявся, не матюкався ... І не обговорюю зараз його дії", - додав Микола Павлов.

За словами тренера "Ворскли", коли він побачив Луческу на полі, то вирішив, що полтавчанам буде дуже важко. "І я не помилився. "Шахтар" можна обіграти раз на двадцять років, що у нас вже трапилося. Нам пощастило, що протягом півріччя ми обіграли їх ще один раз. Протягом двох місяців після Кубку обіграти "Шахтар" практично неможливо. І ми все це побачили. Читайте між рядків", - сказав він.

"Команді грати так завжди заважає суперник. Вони три дні тому грали, тримаючи в підсвідомості наступну гру. Що важливіше - гра сьогодні або гра за три дні? Ми, професіонали, розуміємо: вихід до Ліги Чемпіонів і перемога над "Ворсклою" - це різні речі. Тут, крім іміджу, нічого, а там - ще й бізнес-інтереси, що теж важливо", - наголосив Павлов.