Українська правда

Газзаєв: Час стабілізувати склад "Динамо"

Сергей Шемшученко — 2 серпня 2009, 10:42

Київському "Динамо" необхідно стабілізувати склад. Про це заявив головний тренер Валерій Газзаєв, коментуючи матч 3 туру чемпіонату проти "Кривбаса".

"Ми очікували, що гра буде такою складною, оскільки "Кривбас", який програв два попередні матчі, буде мотивований і налаштований відповідним чином. Це в підсумку ми і побачили. Ми зіткнулися з міцною, добре організованою командою. А після того, як господарі забили пенальті, гра ще більше загострилася. Але, в цілому, я задоволений грою "Динамо", - сказав наставник киян.

На думку тренера, "Динамо" проти криворіжців відіграло дуже сильно. Газзаєв залишився задоволений діями Айяли Юссуфа, який вперше вийшов на поле після травми.

"Діями Юссуфа я задоволений за винятком єдиної помилки в епізоді з призначенням пенальті. В цілому, як для першої гри після півторамісячної відсутності через складну травму і довге відновлення, він зіграв непогано. Я бачу, що це кваліфікований футболіст, і в наступному матчі він буде грати ще сильніше", - сказав тренер.

"Звичайно, розраховую на Юссуфа. Вже час стабілізувати склад. Поступово відновлюються наші травмовані футболісти, і кожному потрібно давати можливість грати. Сьогодні в обороні у нас грали два нових футболіста, які не виходили на поле з початку сезону, - Несмачний і Юссуф, тому була присутня деяка незіграність", - додав осетинський фахівець.

За словами Газзаєва, у господарів було величезне бажання грати і зіпсувати настрій його команді. Він також побачив гарну організацію гри, непоганий контроль та розіграш м'яча.

"Олегу Тарану я побажав продовжувати в тому ж дусі. Поза сумнівом, з'являться і очки", - додав він.

"Для того, щоб сказати, чим український чемпіонат відрізняється від російського, мені потрібно хоча б півроку, щоб я міг подивитися у справі всі команди. А за трьома-п'ятьма іграми судити про чемпіонат України складно. Попереду ще 12 ігор першого кола, після яких я зможу сказати свою думку", - наводить слова тренер сайт ФК "Динамо".