Українська правда

Завершено продаж квитків на матч за Суперкубок УЄФА

Сергей Шемшученко — 20 липня 2009, 19:36

Завершено продаж квитків широкій публіці на матч за Суперкубок УЄФА між іспанською "Барселоною" і донецьким "Шахтарем", що відбудеться 28 серпня в Монако.

Як повідомляє офіційний сайт УЄФА, продаж квитків широкій публіці почався на сайті 7 липня і завершився 20 липня. Власники квитків будуть визначені за допомогою лотереї, в якій братиме участь кожна дійсна заявка, незалежно від часу заповнення у межах зазначеного терміну. Володар кожної виграшної заявки може претендувати максимум на два квитки.

До 24 липня всі ті, чиї заявки виграли, отримають відповідне повідомлення електронною поштою. Після цього кожен зможе стежити за статусом своєї заявки на сайті.

Щасливчики повинні будуть забрати квитки у касах біля головного входу на стадіон, бо поштою вони не розсилатимуться. Переможці лотереї отримають детальніші інструкції. Всі вони будуть зобов'язані пред'явити копію підтвердження, отриманого електронною поштою, і посвідчення особи. "Барселона" і "Шахтар" самостійно розподілять виділені їм квитки між своїми уболівальниками.