Українська правда

Срну помітили з пивом і сигаретою

Сергей Шемшученко — 6 червня 2009, 09:48

Півзахисник збірної Хорватії і донецького "Шахтаря" Даріо Срна став головним ньюсмейкером для хорватських ЗМІ.

Репортери газети Vecernji List розповіли, як гравці збірної Хорватії відпочивають після тренувань, повідомляє "Терикон".

Недавній капітан збірної (пов'язка повернулася до Ковача) виявився в епіцентрі уваги, коли узяв в руки сигарету й пляшку пива, з якою потрапив в об'єктив фотокамери.

"О 10 ранку у команди було тренування, вдень - Біліч відповів на запитання журналістів, а ввечері - у збірної було планове заняття. Після нього Біліч дозволив гравцям прогулятися до міста, чим і скористалися п'ять футболістів - Срна, Вукоєвіч, Модріч, Чорлука і Чале", - пише видання.

За матеріалами ховатского видання, всі футболісти були в спортивній формі, у червоних футболках і шортах (Вукоєвіч був в штанах).

"Компанія завернула в місцеву піцерію. Вже там, судячи з фотографій в газеті, гравці помітили, що їх фотографують. Модріч намагався опустити голову, Чорлука прикривав обличчя. Срни в кадрі немає, але він як раз, напевно, та й пішов покурити", - пише Vecernji List.

У виданні додали, що судячи з мовчання Біліча, він цей епізод пропустив мимо, оскільки в піцерії гравці довго не затрималися і десь 21.00 покинули кафе, повернувшись до команди.