Українська правда

Марадону чекають у "Портсмуті"

Сергей Шемшученко — 28 травня 2009, 15:00

Новий власник англійського "Портсмута" доктор Сулейман Аль-Фахім хоче запросити у клуб Дієго Марадону.

"Я є прихильником Дієго Марадони. Правда, не знаю, чи зможе він стати хорошим тренером. Думаю, він має обіймати посаду президента клубу і мати право на купівлю та продаж гравців. В "Наполі" він починав з нуля і зміг як футболіст побудувати боєздатному команду. У нього є якість, що дозволяє перетворювати футбольні клуби", - заявив Аль-Фахім.

Новий власник "Портсмута", який займається нерухомістю, заявив, що дуже "схвильований" угодою, точна сума якої не називається, однак, як припускається, перебуває в районі £ 60 млн.

"Портсмут" - клуб з великою і великою історією, - сказав Аль-Фахім. - У цієї команди відмінні перспективи. Я дуже натхненний тим, що мені вдалося стати частиною цієї історії. Сподіваюся, що не розчарую вболівальників команди, яку чекає хороше майбутнє".

На офіційному сайті "Портсмута" також підтверджено, що переговори між Аль-Фахімом та виконавчим директором клубу Пітером Сторрі, який виступав від імені російсько-ізраїльського власника клубу Алєксандра Гайдамака, завершилася успішно. Юридично "Портсмут" перейде до нового власника на наступному тижні, коли будуть полагоджені формальності угоди.

UKfootball.ru