Українська правда

Мексиканський клуб зробив пропозицію щодо Кастільо

Сергей Шемшученко — 28 травня 2009, 13:36

Гравець "Шахтаря" Нері Кастільо може перейти у мексиканський клуб "Америка", який цікавиться футболістом національної збірної.

Водночас, за інформацією мексиканських ЗМІ, Кастільо, який прибув до Мексики для підготовки до відбірного матчу ЧС-2010 із збірною Сальвадору, не хоче їхати з Європи.

На користь можливого переходу до "Америки" говорить мала кількість ігрового часу, який Нері отримує в донецькому клубі

Президент "Америки" Мікеле Бауер підтвердив зацікавленість в послугах Кастільо. "Ми зверталися до "Шахтаря" з приводу Нері й раніше, але тодішня економічна ситуація не дозволила продовжувати переговори".

Кастільо перейшов в "Шахтар" з "Олімпіакоса" в кінці липня 2007 року за рекордну для України суму в 20 мільйонів євро ($28 млн).

Але в Донецьку найдорожчий гравець нашого чемпіонату не заграв, після чого перейшов в оренду до "Манчестер Сіті". В Англії його успіхи дуже скромними - в сумі дев'ять матчів і жодного голу.

Влітку 2007 року він дебютував в складі збірної Мексики і встиг взяти участь у двох серйозних турнірах - Кубку КОНКАКАФ і Кубку Америки. На останньому Кастільо став третім бомбардиром турніру з 4 м'ячами. Всього ж за збірну нападник провів 13 ігор і забив 5 м'ячів

Террикон