Українська правда

Газзаєв: На олівці є кілька футболістів

Сергей Шемшученко — 28 травня 2009, 13:28

Новий головний тренер київського "Динамо" Валерій Газзаєв буде шукати обіцяне підсилення незалежно від національної приналежності. І це при очікуваному посиленні ліміту на легіонерів до 6 гравців та травмах Тараса Михалика та Артема Кравця.

"У нас на олівці є кілька футболістів, які могли б підсилити київське "Динамо". Ми будемо інтенсивно працювати з ним в період дозаявок. Підкреслю тільки, що географічних пріоритетів у мене немає. Неважливо, яку країну представляє той чи інший гравець, - головне, щоб він приносив користь команді", - заявив тренер чемпіонів України у коментарі російському виданню "Спорт день за днем".

Газзаєв також розповів, що найближчим часом у Москві проведе аналіз отриманої інформації за той час, який залишився до першого збору киян.

"Потрібно все добре вивчити, розробити тренувальний план, розписати заняття. 21 червня вилечу у Київ, а тренуватися ми почнемо 24-го. Часу не так багато, як здається", - додав наставник "біло-синіх".

На думку тренера, у команді весела та життєрадісна атмосфера, а футболісти зустріли його привітно.

"Індивідуальні бесіди, тісніше знайомство відбудеться потім, коли ми почнемо разом працювати. Поки хлопцям потрібно добре відпочити, вони провели напружений сезон і, безумовно, рушили у відпустку в піднесеному настрої. У ранзі чемпіонів", - зазначив Газзаєв.