Українська правда

Срна: "Виграємо Кубок УЄФА, якщо гратимемо у свою гру"

Сергей Шемшученко — 15 травня 2009, 19:49

У фіналі Кубку УЄФА проти бременського "Вердера" донецький "Шахтар" гратиме у свою гру. Про це заявив капітан донеччан Даріо Срна на прес-конференції, присвяченій фінальному матчу Кубку УЄФА.

"Ми гратимемо у свою гру. Так, як ми вміємо. Я впевнений, що нервовості не буде. Найголовніше - щоб усі були готові, сконцентровані", - сказав Срна.

За словами хорвата, донеччани ще не готуються до "Вердера".

"Поки ми суперника не вивчали. Завтра у нас дуже складна гра із "Зорею". Потрібно зайняти друге місце у чемпіонаті України, щоб потрапити у Лігу Чемпіонів. Тому розпочнемо готуватися до "Вердера" післязавтра. Це фінал. Все можливо. Думаю, шанси команд 50 на 50. Вони впевнені у собі, а ми - у собі. Якщо ми підготуємося так, як до останніх ігор Кубку УЄФА, то матимемо великі шанси перемогти у фіналі", - цитує капітана офіційний сайт "гірників".

"Найскладнішим суперником було київське "Динамо". Я вже більше п'яти років у Донецьку. Ми дуже добре один одного знаємо. Секретів немає. Одна помилка киян вирішила долю фінальної путівки у Кубок УЄФА", - додав гравець.