Українська правда

Костов: "Металург" побореться за зону Кубку УЄФА

Сергей Шемшученко — 19 квітня 2009, 21:57

Донецький "Металург" незважаючи на поразку від "Шахтаря" у матчі 24 туру прем'єр-ліги України буде боротися за зону Кубку УЄФА. Про це заявив головний тренер донеччан Ніколай Костов.

"Гра для нашої команди починалася дуже добре. Перші десять хвилин півзахисники і нападники демонстрували хороший рух, були навіть гольові моменти. Але і при цьому ми пропустили гол. І після цього "Шахтар" повністю обігравав нашу команду весь перший тайм", - наводить слова Костова прес-служба "Шахтаря".

За словами тренера, у другому таймі футболісти "Металурга" дуже старалися та демонстрували непоганий футбол.

"Можливо, позначилася втома "Шахтаря". Але ми не до кінця цим скористалися. У нас був момент наприкінці поєдинку, який суддя не помітив, якби він трактував його інакше, то це був би шанс для нашої команди. Все-таки, думаю, вийшов хороший футбол, грали дві хороші команди. Боротьба однаково триває. Ми будемо боротися до кінця.

Костов також повідомив, що у Олександра Воловика пошкоджені зв'язки.

Болгарський фахівець також прокоментував гру білоруського нападника Владзіміра Карицька.

"У нас є конкуренція в складі. Карицька - іноземець, а в нашій команді мало українців, через це виходить проблема. Владзімір грає на позиції Велізара Дімітрова і наша перевага була віддана йому", - сказав Костов.

На думку тренера "Металурга", ще триває боротьба за зону УЄФА, тому він не буде порушувати питання особистого контракту.

"Якщо вийде, це буде дуже добре. Потім поговоримо з керівництвом, через деякий час все буде зрозуміло", - додав наставник донеччан.