Українська правда

Фахівці "Реала" та "Челсі" навчать заробляти на вболівальниках

Сергей Шемшученко — 6 квітня 2009, 12:00

Як заробляти на вболівальниках вчитимуть на першій київській міжнародній конференції "Футбол як бізнес. Як керувати футбольним клубом у період кризи. Ефективне використання спортивних споруд". Захід відбудеться за підтримки прем'єр-ліги 21 квітня у Києві.

Своїм баченням побудови успішного бізнесу у футбольній індустрії України з учасниками конференції поділяться відомі футбольні менеджери Іспанії, Англії, Росії та України.

Доповідачами виступатимуть директор департаменту стратегічного розвитку ФК "Реал" (Мадрид) Іван Мартін Браво, голова відділу просування ФК "Челсі" (Лондон) Андре Дарт, генеральний директор ФК "Шахтар" (Донецьк) Сергій Палкін, виконавчий директор з маркетингу та реклами ФК "Дінамо" (Москва) Андрій Сімонов. Вони проінформують про найбільш ефективні маркетингові стратегії та способи збільшення прибутковості спортивних клубів і спортивних споруд.

Учасниками конференції стануть топ-менеджери професіональних футбольних клубів України, Білорусії, Молдови, керівники департаментів маркетингу й реклами футбольних клубів та спортивних споруд, провідні спеціалісти маркетингових та консалтингових компаній, що спеціалізуються на спорті; представники найбільш популярних спортивних ЗМІ України.

fpl.ua