Українська правда

Федоров вибув на три місяці

Сергей Шемшученко — 6 квітня 2009, 11:34

Захисник "Чорноморця" Сергій Федоров, який отримав ушкодження у матчі 22 туру проти "Таврії" на 17 хвилині, буде прооперований у київській клініці Ярослава Лінька. Про це повідомив лікар одеської команди Леонід Сєвастєєв.

"Поглиблене обстеження нам не знадобилося: все стало зрозуміло вже на полі. У Сергія розірване ахіллове сухожилля, і терапевтичні методи лікування тут не допоможуть", - наводить слова лікаря газета "СЭ в Украине".

За його словами, Федорову необхідно хірургічне втручання, і вже у понеділок його має прооперувати в одній зі столичних клінік Ярослав Лінько.

"Жодного зіткнення не було. Швидше за все, підвело якість газону: ймовірно, що Сергій невдало підстрибнув на нерівному полі. Хронічних проблем з ахіллом у Федорова також не було, що зайвий раз підтвердило зроблене в клубі медобстеження. Іншими словами, таке нещастя могло статися з кожним", - додав Сєвастєєв.

Лікар також зазначив, що на відновлення піде до трьох місяців.

"Все індивідуально, але, як правило, строк відновлення складає близько трьох місяців. Причому, перший час після операції Сергію доведеться провести в гіпсі", - Сєвастєєв.