Українська правда

Молодіжна збірна зіграє з Північною Ірландією

Сергей Шемшученко — 30 березня 2009, 15:26

У понеділок, 30 березня, молодіжна збірна України вирушила до Північної Ірландії, де наступного дня зіграє з місцевою командою контрольний поєдинок. Зустріч розпочнеться о 21.30 за київським часом.

До міста Портадаун, чий стадіон "Шамрок Парк" і прийматиме цей поєдинок, наставник "синьо-жовтих" Павло Яковенко узяв 18 виконавців.

Воротарі: Антона Каніболоцький ("Дніпро" Дніпропетровськ) та Артем Кичак ("Динамо" Київ).

Захисники: Євген Селін ("Металіст" Харків), Олексій Курилов ("Зоря" Луганськ), Ярослав Ракицький ("Шахтар" Донецьк), Андрій Фартушняк ("Харків"), Олександр Матвєєв ("Ворскла" Полтава), Андрій Сахневич та Вадим Родина (обоє - "Динамо").

Півзахисники: Тарас Степаненко ("Металург" Запоріжжя), Олег Голодюк ("Карпати" Львів), Микола Морозюк та Роман Зозуля (обидва - "Динамо"), Антон Поступаленко ("Металіст") та Володимир Чеснаков ("Ворскла").

Нападник: Андрій Ярмоленко ("Динамо"), Євген Коноплянка ("Дніпро") та Юрій Фурта ("Карпати").

На жаль, у складі нашої команди не обійшлося без втрат. Через пошкодження розташування молодіжної збірної достроково залишили форварди Денис Васін ("Чорноморець" Одеса) та Олександр Касьян ("Шахтар").

Через травми навіть не приїхали на збір Павло Пашаєв і Дмитро Льопа (обидва - "Дніпро"), Єгор Лугачов ("Спартак" Москва, Росія) та нападник столичного "Арсенала" Володимир Лисенко, котрий ще не одужав.

Нагадаємо, що напередодні - 27 березня - "синьо-жовті" провели контрольний матч у Сербії, зігравши з місцевою командою - 0:0. Більшість із гравців, котрі брали участь у тому спарингу, вже вирушили до своїх клубів.

Треба відзначити, що ті футболісти, які не поїхали на Балкани, теж без ігрової практики не залишились.

У п'ятницю вони провели тренувальний матч із дублем київського "Динамо", зігравши унічию - 3:3. У складі "молодіжки" відзначились Олег Голодюк, Олександр Касьян та Андрій Фартушняк.

ffu.org.ua