Українська правда

Костов записав суддю матчу із "Таврією" до угруповування...

Сергей Шемшученко — 21 березня 2009, 09:36

Наставник донецького "Металурга" Ніколай Костов упевнений, що основна причина великої поразки (1:4) його команди від "Таврії" в 21 турі чемпіонату України - це суддівство.

"Наша команда сьогодні добре була налаштована проти 11 гравців "Таврії" і добре почала гру. Забили перший гол, і тоді проти нашої команди з'явилися інші супротивники, яких ми не передбачали. Я не хочу коментувати цю гру. Дуже шкода, що таке суддівство вплинуло на цю гру сьогодні і на результат, якого ми не очікували.

А гравці добре почувають, коли один суддя або троє, використовують гарні моменти і допомагають одній команді. Гравці відчувають це і не можуть цілком віддаватися грі. Після першого гола картки і порушення були тільки в нашу сторону і стало ясно, що сьогодні не буде коректної гри. Але при цьому мені сподобалася "Таврія", вони заслужено виграли", - цитує Костова офіційний сайт "Таврії".

Тему суддівства Костов продовжив і далі, записавши суддю гри Шаміча до якогось угруповування.

"Один гарний і розумний суддя знає точно в який момент може вплинути. Дуже слабке було суддівство. А цей, "риженький" (Олександр Шаміч, суддя гри), на його обличчі написано навіть з якого він угруповування", - Костов.