Українська правда

Ужгородське "Закарпаття" проведе тренувальні збори у чотири етапи

Сергей Шемшученко — 13 січня 2009, 15:20

Ужгородський ФК «Закарпаття» проведе тренувальні збори у 4 етапиПерший етап підготовки до другої частини сезону ужгородське "Закарпаття" традиційно розпочне вдома з 22 січня і до 3 лютого. Про це повідомив генеральний директор клубу Іван Шіц.

Футболісти з'їдуться на базу за два дні до початку зборів і проходитимуть медобстеження. В ході першого збору значну увагу приділятимуть загальній фізичній підготовці, а також запланований один спаринг-матч проти словацької команди ФК "Міхайловце".

З 4 по 17 лютого закарпатські футболісти проведуть збори в угорському Дебрецені на спортивній базі однойменного клубу, котрий до речі є чинним чемпіоном Угорщини. На цей період заплановано провести 5 спарингів: 7 та 9 лютого ужгородці зіграють з румунськими клубами, 14 лютого двома складами відправляться на контрольний поєдинок у Будапешт проти місцевого "Вашаша", а 17 зіграють спаринг проти ФК "Ніредьхаза".

З 21 лютого по 7 березня згідно плану підготовки команда проведе збори у сонячній Туреччині. Тут заплановано 4 спаринги. Суперники поки що уточнюються.

Останній четвертий збір проходитиме уже на Кримському півострові у Севастополі з 11 по 24 березня.

З 26 березня, як стверджує Шіц, команда безпосередньо готуватиметься до виїзного матчу проти столичної "Оболоні".

За словами гендиректора підготовкою команди до сезону керуватиме в.о. головного тренера Михайло Іваниця. Щодо селекційної політики, то у клубі у зимове міжсезоння, заУжгородський ФК «Закарпаття» проведе тренувальні збори у 4 етапи словами Шіца, можуть з'явитися дуже відомі прізвища гравців, більшість з яких - це футболісти з прем'єрлігівських клубів. Стало відомо, що в клуб повертається і Руслан Ярош, який напередодні достроково розірвав контракт з ужгородським клубом. Цілком ймовірна поява у "Закарпатті" і Мирослава Бундаша, який покинув команду ще на початку цього сезону і поїхав до Казахастану.

zakarpattja.uz.ua