Українська правда

Діакате хоче грати в Англії

Сергей Шемшученко — 13 січня 2009, 11:13

Захисник київського "Динамо" Пап Діакате хоче грати в Англії. При цьому найближчим часом він не збирається йти з українського клубу. Нагадаємо, раніше з'явилася інформація про інтерес до гравця з боку лондонського "Арсеналу".

Також футболіст не має наміру повертатися і у французький дивізіон. Гравець відзначив, що останнім часом не контактував з французькими клубами.

"Останній клуб, з яким я мав контакти, був "Монако". Його представники сказали, що хотіли б отримати мене, але у них не вистачає засобів", - заявив Діакате.

"Наразі усі мої помисли із моїм клубом - київським "Динамо", - підкреслив футболіст.

"Президент і тренер дуже розраховують на мене і надзвичайно задоволені моїми виступами за команду. Вони хочуть зберегти мене в команді якомога довше. Це дуже приємно. Справді, приємно усвідомлювати, що в команді тебе цінують. Лише дуже цікава пропозиція змусить президента обдумати питання про мій трансфер", - додав він.

"У мене є амбіції, але я живу саме від сезону до сезону, оскільки не я один господар моєї кар'єри. Я належу клубу, і лише його керівництво вирішує, продати мене чи ні. А взагалі найголовніше для футболіста - міцне здоров'я", - підсумував гравець.

news.liga.net