Українська правда

У донецького "Металурга" одна втрата і одне можливе придбання

Сергей Шемшученко — 5 січня 2009, 15:51

Донецький "Металург" збирається після відпустки 8-го січня. Гравці пройдуть медичне обстеження, після чого відправляться на перший учбово-тренувальний збір.

11-го січня "металурги" відбудуть на південне узбережжя Туреччини, а повернуться додому 22-го січня. На цьому етапі запланований один спаринг. Другий збір пройде також у Туреччині. Терміни цього збору - з 26-го січня по 5-те лютого. За цей час донецька команда проведе три товариських двобої.

Останній збір "Металург" проведе в іспанській Малазі (з 10-го по 20-і лютого). В Іспанії підопічні Ніколи Костова проведуть також три контрольних матчі. Назви суперників на цих зборах уточнюються з організаторами зборів, - повідомив спортивний директор клубу Вардан Ісраеля в коментарі офіційному сайту "Металурга".

Що стосується змін у складі команди, то клуб залишив тільки Андрій Березовчук, що перебрався в харківський "Металіст". З приводу придбань нових футболістів, то клуб веде переговори із сербським клубом "Партизан" про перехід півзахисника цього клуба Джордже Лазіча.