Українська правда

Сьомін: Ми маємо достатньо інформації про "Арсенал"

Сергей Шемшученко — 25 листопада 2008, 08:30

Юрій Сьомін, головний тренер київського "Динамо", вважає, що має досить інформації про лондонський "Арсенал" напередодні матчу Ліги Чемпіонів. Про це він повідомив на прес-конференції перед матчем, інформує сайт "Динамо".

"Ми маємо досить інформації про нашого суперника. Ми дивилися не лише гру проти "Манчестер Сіті", але і проти "Астон Вілли", - наголосив тренер.

За його словами, до Лондона прилетів 21 гравець.

"Визначатимемося у день матчу, хто вийде на поле зі стартових хвилин і хто потрапить у заявку на поєдинок. Одне можу сказати - Михалик не приїхав з нами і, відповідно, в матчі з "Арсеналом" участі не візьме. Решта футболістів готові до матчу", - сказав Сьомін.

"Наскільки ви знаєте, ми проводили підготовку у двох групах. Одні хлопці роз'їхалася по національних збірних, і приїхали зовсім недавно. Решта ж готувалися в Києві, на нашій базі у Конча-Заспі, оскільки матчів у чемпіонаті України у нас не було", - повідомив російський фахівець.

На його думку, група "Динамо" досить складна: "Всі команди набирають очки, а від цього вже залежить вихід з групи".

"У матчі хлопці повинні реалізувати себе на сто відсотків, а проблеми "Арсенала" мають залишатися разом з ними. Ми приїхали сюди вести боротьбу, провели плідну підготовку, а наскільки вона була ефективною, покаже завтра результат", - додав Сьомін.