Українська правда

Норвежці збираються подавати апеляцію на суддівство

Сергей Шемшученко — 20 листопада 2008, 11:08

Аге Харейде, головний тренер збірної Норвегії, збирається подавати апеляцію з приводу роботи суддівської бригади на матчі Україна - Норвегія у найвищі європейські футбольні органи. Про це він повідомив на прес-конференції після гри, пише UA-Футбол.

"Хай цим займається Норвезька Федерація футболу. Адже вилучення нашого лідера стало шоком не лише для самого футболіста, але і для всієї команди. Це скандал", - сказав тренер, коментуючи вилучення гравця "Роми" Ріізе на 51 хвилині матчу.

"У другому таймі наша гра зовсім зламалася. Причиною тому вилучення Ріїзе", - додав наставник.

Як повідомив Харейде, Ріїзе щось сказав судді англійською мовою. "Але суддя був з Латвії... Видно, йому потрібно підучити англійську мову".

"Гра моїх підопічних в першому і другому таймах сильно різнилася. До перерви ми прагнули боротися на рівних з українською командою. І в перших 45 хвилин суперники змогли лише кілька разів потривожити наш захист і воротаря", - зазначив тренер суперників України.

"На мій погляд, пенальті в наші ворота був досить сумнівним. Варто відзначити, що збірна України відіграла на дуже високому рівні. У складі збірної України я б виділив Чигринського і Богуша", - сказав Харейде.

"Арена в Дніпропетровську просто відмінна, і саме місто прекрасне. Тут нас чудово прийняли, забезпечивши всі умови для підготовки до матчу. Шкода, що сьогодні арбітр зіпсував враження. Адже це була всього лише товариська гра".