Українська правда

З "Порту" "Динамо" не буде грати від оборони, - Нінковіч

Сергей Шемшученко — 5 листопада 2008, 12:17

Напередодні поєдинку "Динамо" - "Порту" в Конча-Заспі пройшло тренування київської команди. Традиційно, вона була відкрита для ЗМІ. Півзахисник Мілош Нінковіч відповів на запитання:

- Як здоров'я? Спасибі, краще, ніж вчора. Температури вже немає, але відчуваю себе не повністю здоровим, трохи болить горло. У середу подивимося, чи зможу я грати. А настрій у команди перед "Порту" бойовий.

- У першому матчі "Динамо" більше грало від оборони. Яку тактику виберете на сьогоднішню гру?

- Не думаю, що ми постійно атакуватимемо. Звичайно, нам потрібна перемога, але, вважаю, агресивніше гратиме "Порту". Якщо вони зіграють тут внічию, у них ще будуть шанси вийти з групи, а якщо програють, вони будуть зведені до мінімуму. Отже завтра, очевидно, будемо чекати таку ж гру, як у Португалії, з тією лише різницею, що ми намагатимемося більше атакувати.

- Ви встигли вивчити суперника добре. Вважаєте, португальці можуть створити якісь сюрпризи?

- Думаю, ні. У їх складі є багато кваліфікованих футболістів, які здатні одним хорошим пасом або ударом вирішити результат поєдинку. Але ми знали це ще перед португальським матчем, можливо, тому і зіграли так добре в обороні.

- "Динамо" починатиме матч від оборони?

- Ні, не думаю, що ми станемо діяти від оборони. Але гра може бути схожа на перший поєдинок у Португалії. Звичайно, ми гратимемо тільки на перемогу, але нічия нас також влаштує. У разі успіху, наші шанси вийти в плей-оф значно підвищаться. Вважаю, це найважливіша гра в сезоні.

- Ви готові забивати м'ячі?

- Все залежатиме від мого самопочуття і рішення тренера щодо моєї появи в складі.

fcdynamo.kiev.ua