Українська правда

Ігор Суркіс: "Перемога відкриває нам серйозні перспективи"

Сергей Шемшученко — 22 жовтня 2008, 09:54

По закінченню поєдинку матчу "Порту" - "Динамо" (0:1), у роздягальню команди-переможниці зайшли Ігор і Григорій Суркіси.

Ігор Суркіс, президент ФК "Динамо" (Київ):

- Ми грали з дуже серйозним суперником, хотілося виступити гідно. Нічия давала нам певні шанси на продовження боротьби у Лізі Чемпіонів, перемога відкривала ще серйозніші перспективи. Але в Порту відбувся лише перший тайм, другий буде у Києві. Нас чекає ключова гра, на неї потрібно налаштовуватися відповідним чином. Як на останню і найвирішальнішу зустріч у сезоні. Якщо ми обіграли "Порту" на виїзді, чому нам не повторити це вдома.

- Що сказали гравцям у роздягальні?

- Подякував за гру. Вони виконали те, що могли і повинні були зробити. Підкреслю, що у нас зараз не дуже довга лава запасних: Гусєв тільки починає займатися у загальній групі, Мілевський відновлює кондиції, в Алієва несподівано з'явилися проблеми з паховими кільцями, Нінковіч два тижні не тренувався. Тому були певні проблеми. Але на них нарікати можна тоді, коли команда виграє. А якщо програє, ніхто цього не слухає. Знову з усіх боків лунає критика і тому подібне. За сьогоднішню гру хлопцям щиро дякую.

- Чому був відсутній Артем Кравець?

- У нього температура під 40 градусів. Вірусна інфекція.

- Як Вам гра Ель Каддурі на позиції опорного півзахисника?

- Нормально. За рахунок швидкості, руху та мислення він оперативно приймав рішення у ситуаціях, віддавав передачі. Спочатку кілька разів помилився, але потім грав добре. За рахунок своїх якостей він частково компенсує відсутність Юссуфа.

- Можна припустити, до повернення Юссуфа Бадр гратиме на цій позиції?

- Мені складно відповісти на ваше питання, про це краще запитати у головного тренера.

fcdynamo.kiev.ua