Українська правда

"Динамо" відзначається сильною командною грою, - тренер "Порту"

Сергей Шемшученко — 20 жовтня 2008, 17:54

У той час, як футболісти київського "Динамо" тільки приземлялися в аеропорту міста Порту, головний тренер однойменного клубу Жезуальдо Феррейра проводив прес-конференцію напередодні матчу третього туру Ліги Чемпімонов. Відзначимо, що відкрите тренування "Порту" проходило двома годинами раніше і пройшло в повній секретності від українських журналістів.

Наставник чемпіонів Португалії відзначив, перш за все, організацію гри суперника.

"Ми добре знаємо "Динамо" Київ. Ця команда тактично грамотна і сильна з погляду організації гри, - заявив Феррейра. - Персонально у складі "Динамо" я б нікого не виділив, повторюся, вони відрізняються сильною командною грою. Проте, ми добре підготувалися до цієї зустрічі, у нас немає проблем зі складом. Хто завтра вийде на поле, я ще не знаю. Визначуся завтра - це стосується і воротаря, і нападу, і оборони. Ми не збираємося змінювати свою тактику, зіграємо так, як у чемпіонаті і ми повинні перемогти. Проблема не в суперникові, ми самі можемо створити собі проблеми".

За словами головного тренера "Порту", в найближчих двох матчах з "Динамо" визначиться, хто вийде з групи. Беззастережним фаворитом квартету є лондонський "Арсенал". Португальці мають намір виключити "Динамо" з боротьби за вихід в плей-офф.

"Ми не хвилюємося, ми впевнені у своїх силах, - говорить Феррейра. - Гра обіцяє бути цікавою. "Динамо" добилася доброго результату з "Арсеналом", ми поступилися, вони не програли на виїзді "Фенербахче", але минулі матчі нічого не означають. Нам необхідно вигравати, щоб вибити конкурента у боротьбі за вихід з групи. Останніми роками нам вдавалося вийти в плей-офф, до того ж ми не програємо на своєму полі вже три роки, але для успіху ми повинні бути всі разом: команда, тренер, уболівальники. Сподіваюся, що завтра нас прийдуть підтримати багато прихильників і ми будемо намагатися їх порадувати".

terrikon.dn.ua