Українська правда

"Ворскла" - "Металург" З (1:1). Післяматчева прес-конференція тренерів

Сергей Шемшученко — 20 жовтня 2008, 08:54
Анатолій Чанцев, головний тренер ФК "Металург" (Запоріжжя).

- Наша команда витримала установку і грала так, як треба до пропущеного голу. Наші захисники не розібралися у цьому епізоді, можна сказати, самі собі привезли гол. Після цього повністю розладналася гра наша в атаці. Не знайшлося, на жаль, гравців, які могли б організувати команду. Як ми не намагалися докричатися до них з лавки, у нас цього не вийшло. Проте, нічия це теж для нас нормальний результат.

- Сьогодні був відсутній Постранський, з чим це пов'язано?

- Він нездужав, за декілька днів до гри була температура.

- В одному інтерв'ю ви говорили, що ваша мета - Єврокубки. Як ви вважаєте, з тією грою, яку демонструє команда, реально грати на Євроарене?

- Звичайно, а чому ні? Ми грали, як хотіли в цьому матчі до пропущеного голу. І з такою грою можна вийти в Європу.

Микола Павлов головний тренер ФК "Ворскла".

- Мені здається, що це була одна з найбільш несправедливих нічиїх у моєму житті. Впродовж всього другого тайму мене не покидало відчуття, що у штатному розкладі в "Металурга" є старий Хоттабич. Якщо ми порахуємо коефіцієнт корисної дії, у нас буде його дуже багато, але немає результату. Якщо б нам вдалося забити на один гол більше, думаю, настрій у всіх був би кращий, ніж зараз.

- Ви вважаєте, що ваша команда створила дуже багато по-справжньому небезпечних моментів?

- З такою командою як "Металург" Запоріжжя небезпечних моментів багато не створиш. У них є гравці високого рівня. І наша перевага була створена за рахунок дій наших гравців, а не за рахунок випадковостей, які були у вас, і ви забили гол.

- Оціните гру Ярмаша і Кравченка, здалося, що після збірної їм було важко.

- Я думаючи, що Дебатіку Цуррі було важче ніж їм. Уявіть, адже більше тайму його команді довелося грати з Португалією в меншості. А Кравченко, по-моєму, не втомився, добре сьогодні зігравши. І до Ярмаша претензій немає.

- На початку тижня з'явилася інформація, що у сферу ваших інтересів входить гравець грозненського "Тереку" Кулик. Питання такого плану, хто-небудь ще може привернути вашу увагу, наприклад, гравець "Кривбасу" Доріан Бюлюкбаши?

- Доріан підписав контракт з "Дніпром". Ця команда збирає всіх, платить гроші, а потім не знає, гратиме футболіст чи ні. Можливо, Бюлюлюкбаши опиниться знову в Кривому Розі. Ту зарплату, яку йому пообіцяли в "Дніпре", можливо, наш клуб і зможе платити, але сенсу піднімати планку зарплати футболісту, який не заслуговує на ці гроші, я не бачу. А щодо Кулика хочу сказати, що був би лише радий повернути футболістів, які мають відношення до Полтави. Надто, що грає він у команді Прем'єр-ліги і викликає інтерес і у мене теж. Але у нього чинний контракт.

vorskla.com.ua