Українська правда

Волобуєв: "Так у футбол грати не можна"

Сергей Шемшученко — 17 жовтня 2008, 22:41

Анатолій Волобуєв, головний тренер "Зорі" після матчу з "Динамо":

- Що казати, якщо за 15 хвилин пропускаємо чотири м‘яча.

- Важко пригадати матч у цьому сезоні, коли б "Зоря" за 15 хвилин пропустила чотири м'яча.

- Я також не пригадую такого. Зараз потрібно все продивитися. Так не можна грати у футбол. Навіть з командою Ліги Чемпіонів. Ми ж також команда Вищої ліги і так щоб...

- Можливо, з шипами не вгадали?

- Я не думаю, але у таку погоду потрібно одягати бутси з шістьма шипами. Але ж вони не дивляться, які шипи, а грають у золотих, срібних, які краще виглядають. Дуже погано у центрі захисту зіграли. Тут треба дивитися. Зараз я не можу точно щось сказати.

- Омоко винен у всіх голах? Чи Ви б змінили весь центр захисту?

- Я знаю, як Омоко може грати. А сьогодні він взагалі... Гравець пройшов чудову школу. Він приїзав нам допомагати, а не робити такі помилки, які він зробив. Так у футбол не грають! Будемо робити висновки. Можна пробачити молодим хлопцям, але точно не Омоко. На нього ж дивляться... Не можу навіть пригадати, щоб він так грав.

- Яке завдання перед командою у цьому сезоні?

- Завдання - потрапити у десятку. Є ротації. У нас сьогодні новий гравець грав - Колісниченко. Травмувався до кінця сезону Гаврюшов, травмувався Жуніор. А те, що 0:5 програли... Є команди, які 0:4 програють, але ж не за 15 хвилин. Ми атакували, у другому таймі мали багато моментів. Можливо "Динамо" стало, можливо, ми краще грали. Пограли у відкритий футбол після 0:4. Могли забити, могли ще пропустити.

- На кубкову гру будете змінювати склад?

- Звичайно змінимо. Серйозно. Команда у таких поєдинках має рости