Українська правда

Заяву на гравця "Арсеналу" забрали з міліції

Сергей Шемшученко — 17 жовтня 2008, 19:29

Конфлікт між гравцем київського "Арсеналу" Денисом Олейником та відвідувачкою столичного клубу "Патіпа" вичерпано. Нагадаємо, у неділю між гравцем "Динамо" Артемом Мілевським, Денисом Олейником та однією з відвідувачок на ім'я Ельміра виник конфлікт у підсумку якого гравець "Арсеналу" нібито дав ляпасу дівчині.

Після інциденту в клубі "Патіпа" дівчина написала заяву в міліцію: що невідомий наніс їй тілесні ушкодження. Проте вчора, в четвер, вона і Олейник подали ще одну заяву, завіривши, що претензій один до одного не мають.

"Я лише від журналістів дізнався про випадок, - каже клубний тренер Олейника Олександр Заваров. - Мене більше налякало не те, що Денис гуляв у цьому розважальному закладі, хоча футболісти - публічні люди і повинні розуміти, що їм деколи не можна з'являтися там, де вони хочуть, а те, що підняв руку на дівчину - якщо це правда, то це дуже неприємно.

Я так розумію, зайшли в цей нічний клуб два красиві хлопці, Мілевський і Олейник, і вони цій дівчині або дуже сподобалися або вона почала до них приставати. Але факт той, що знайшли неприємності на одне місце. Якщо ця історія підтвердиться, то рішення про кроки клубу щодо футболіста прийматиме президент. Чи переведуть у дубль, як це торік було зроблено з Алієвим у "Динамо"? Я спробую захистити футболіста, бо у нас багато травмованих і просто грати нікому. Але - вирішувати керівництву", наводить слова Заварова Сегодня.