Українська правда

Матч з "Зорею" буде нелегким, - Алієв

Сергей Шемшученко — 17 жовтня 2008, 13:41

Після матчів національних команд клуби знову повертаються до внутрішніх чемпіонатів. Сьогодні "Динамо" доведеться провести поєдинок 11-го туру проти луганської "Зорі", після чого команда вирушить до Португалії на поєдинок групового турніру Ліги Чемпіонів. Про те, чи зможе команда повноцінно налаштуватися на гру внутрішньої першості, кореспонденту Інформаційного відділу розповів півзахисник нашої команди Олександр Алієв:

- Не скажу, що нам буде складно готуватися до "Зорі". На базі в нас є чудові умови для відновлення. Особисто я після матчу в збірній відновився і тепер повністю готовий до матчу.

- Чи важко морально налаштуватися на луганців, враховуючи, що попереду найважливіший поєдинок із "Порту"?

- Така в нас робота, нічого не вдієш, доводиться знаходити стимули для того, щоб налаштуватися. Повторюся, головне, щоб добре пройшов процес відновлення, а психологічно, гадаю, ми будемо готові.

- Те, що суперник знаходиться на незвично високому шостому місці, не насторожує?

- Звичайно, нам буде дуже важко. Ви бачите, зараз футбол непередбачуваний, тому будь-яка команда, навіть та, яка знаходиться на останньому місці, може обіграти лідера. Все одно ми ставимо перед собою завдання грати тільки на перемогу, а в тому, що матч буде нелегким, ніхто не сумнівається.

- Цього сезону "Динамо" вдома майже не пропускає. Виняток становив лише програний матч "Металісту". Завтра продовжите цю традицію?

- Звичайно. Але для того, щоб здобувати перемоги, потрібно не тільки не пропускати, але й забивати в кожному матчі, причому не один м'яч, а бажано два або три, щоб зняти всі питання про переможця.

fcdynamo.kiev.ua