Українська правда

Ігор Суркіс про трансфер Михалика: "Буде пропозиція - буде і розмова"

Сергей Шемшученко — 17 жовтня 2008, 10:43

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс прокоментував інформацію, яка з'явилася вчора, про інтерес італійського "Мілана" до динамівця Тараса Михалику , повідомляє "Спорт Сегодня" .

"Мені пропозицій по Тарасу не поступало, - сказав в інтерв'ю президент "Динамо" Ігор Суркіс. - Можливо, переговори вів Резо. Але я не дуже у це вірю. Як оцінюю трансферну вартість Михалика? Можу, умовно кажучи, назвати 50 млн., а якщо він коштує 75 млн.? Поступить пропозиція - розмовлятимемо.

В принципі, купивши Шевченка і Каладзе і з ними вигравши ЛЧ, "Мілан" завжди тримав у полі зору наших гравців (говорили про можливі переходи Мільовського і Гусева. - Авт.) і ще одного міг би придбати навіть на фарт. Зараз ми регулярно спілкуємося. Чи означає це, що можемо легко домовитися у трансферних питаннях? Переговори по Шевченку хіба були легкими? Ні.

Тоді була домовленість, що, якщо ми не продовжимо виступ в плей-офф Ліги Чемпіонів, то він піде взимку. Інакше - літом. Так і трапилося. Михалик, з яким, до речі, ми нещодавно продовжили контракт, зараз один з кращих захисників у СНД, що підтвердив матч з Хорватією. З ним "Динамо" бореться за вихід в 1/8 Ліги Чемпіонів".