Українська правда

"Шахтар" не збирається звільняти Лучесу – Палкін

Сергей Шемшученко — 26 вересня 2008, 09:30

Генеральний директор донецького "Шахтаря" Сергій Палкін прокоментував чутки про можливу зміну головного тренера команди Мірча Луческу.

"З дивною активністю мусується тема можливої відставки Мірчи Луческу. Кількість повідомлень у пресі і на телебаченні таке, що мимоволі виникають думки про організований характер кампанії по нагнітанню пристрастей навколо "Шахтаря". Цілком імовірно, що ми маємо справу зі спробою скористатися складною турнірною ситуацією, в яку потрапила наша команда, і внести хаос напередодні майбутніх відповідальних матчів.

У зв'язку з цим я хочу заявити, що в "Шахтаря" є єдиний головний тренер - це Мірча Луческу. Керівництво клуба цілком довіряє йому. Ніякі переговори з жодним із тренерів ми не ведемо. Це тільки чутки. Клуб сподівається на майстерність і досвід Мірчи Луческу, ми упевнені, що тренер справиться з труднощами і незабаром "Шахтар" буде радувати своїх уболівальників змістовною й ефективною грою як на європейській, так і на внутрішній арені", - заявив Палкін офіційному сайту "гірників".