Українська правда

Луческу радить натуралізувати аргентинця

Сергей Шемшученко — 21 вересня 2008, 13:32

Виїзна перемога румунського "Клужа" над "Ромою" (2:1) стала великим сюрпризом не лише для футбольної Європи, але і для багатьох румун. Тренер "Шахтаря" Мірча Луческу звернув увагу на автора дубля у ворота римського клубу аргентинця Хуана Куліо і порадив зайнятися його натуралізацією, щоб у майбутньому збірна Румунії змогла скористатися послугами цього 24-річного півзахисника.

"В принципі, я не цікавлюся результатами інших команд, але, чесно кажучи, мені було дуже цікаво глянути, як виглядатиме "Клуж" у Лізі чемпіонів. Це велика перемога і радісна ніч для всього румунського футболу, деякі гравці зіграли просто здорово. Куліо був супер і я думаю, що люди в Румунії повинні запропонувати йому отримати громадянство.

Конкуренція піде на користь національної збірної, думаю, що він може бути нам дуже корисний. Я не бачу жодних проблем, щоб він грав за Румунію. Наприклад, багато африканців отримують французький паспорт і потім виступають за збірну Франції", - заявив Луческу в інтерв'ю "Проспорт", повідомляє Террикон.