Українська правда

"Металург" "привітав" Луческу з днем шахтаря

Сергей Шемшученко — 31 серпня 2008, 21:24

У внутрішньому чемпіонаті команду Мірча Луческу штормить і не тут вже немає сенсу румунському тренеру кивати на календар чи суддів, оскільки, саме в грі запорожцями, перший гол вони забили з пенальті, а в результаті зіграли унічию 2:2.

До 35 хвилини "Шахтарю" не вдавалося пройти щільний захист гостей, а ось "металурги" до цього забили, але суддя зафіксував положення поза грою. На 34-ій хвилині рефері призначає пенальті за фол у своєму штрафному Невмиваки. З 11 метрів Фернандіньо пробиває низом у кут воріт, відкривши рахунок в цій грі. Через 4 хвилини мали забивати Полевой та Степаненко, але удар першого відбив Худжамов, а другий не влучив у ворота. На 42 хвилині суддя знову не зараховує гол "Металурга", узрівши положення поза грою.

На 45 хвилині захист "Металурга" проґавив постріл з лівого флангу Шевчука і після рикошету від ноги захисника Селезньов на дальній штанзі переправляє м`яч у ворота Постранського - 2:0.

У другому таймі "Металург" неприємно поздоровив команду Луческу з днем шахтаря. На 57-ій хвилині Силюк легко проходить Чигринського з Кучером і пробиває, але Худжамов рятує "Шахтар".

"Металург" продовжував бігати у пошуках шансу і знайшов його. На 72 хвилині після подачі кутового Челядинський ударом головою відквитав один гол. Втім, навіть цей м`яч не струсонув чемпіонів України. На 80 хвилині кидають по лівому в прорив Алозіє і він перебігав Кучера, і увійшовши у штрафну, низом проштовхнув м`яч повз Худжамова - 2:2.

"Металругу" залишалося вистояти десять хвилин і вони це зробили, довівши безвиграшну серію "Шахтаря" до чотирьох матчів.

"Шахтар" - "Металург" 3 2:2 (2:0)

Голи: 1:0 Фернандіньо (35 пен.), 2:0 Селезньов (45), 2:1 Челядинський (73), 2:2 Алозіє (80)

"Шахтар": Худжамов, Єзерський (Ільсіньо, 46), Чигринський, Кучер, Шевчук, Левандовскі, Гай, Фернандіньо, Вілліан, Селезньов (Гладкий, 72), Адріано (Морено, 56)

"Металург" З: Постранський, Польовий, Челядинський, Невмивака, Тигорєв, Аржанов, Степаненко, Вернидуб, Алозіє, Лазарович (Годін, 61), Силюк (Кабанов, 90+3)

Попередження: Фернандіньо - Алозіє, Степаненко, Невмивака