Українська правда

Волобуєв: Якщо так рахуватимемо голи, то далеко не підемо

Сергей Шемшученко — 10 серпня 2008, 23:21

Анатолій Волобуєв, головний тренер луганської "Зорі", коментує матч з київським "Арсеналом":

- Враховуючи те, що ми, програючи, зрівняли рахунок, проявили волю, нічия на виїзді - це непогано. Протягом всієї гри команда володіла перевагою, якщо не рахувати останні хвилини, коли могли і програти. "Арсенал" команда хороша. У них хороші, кваліфіковані футболісти. Якщо враховувати, що нашій команді лише два місяці, то ми непогано зіграли.

- У минулому чемпіонаті "Зоря" багато пропускала на останніх хвилинах. У цьому, вам навпаки удається відіграватися і проявляти волю до перемоги. Скажіть, ви спеціально працюєте з командою над цим аспектом?

- Як сказати. Ми просто працюємо. Могли сьогодні на останніх хвилинах і пропустити. Вісімдесят хвилин мати перевагу, комбінувати - це важко. Я зайшов зараз у роздягальню - хлопці звичайно втомлені. Все-таки сьогодні було дуже спекотно. Потрібно було команду витягнути з психологічної ями. Повертаючись до гри із запорізьким "Металургом" я не можу пригадати, де б ще не зарахували два чисті голи. Аналізуючи той матч, вся преса акцентувала увагу на одному голі, а там були два чисті м'ячі. Звичайно, хлопців психологічно було важко витягнути після цього.

У нас нова організація - Прем'єр-ліга, але якщо ми так рахуватимемо голи, то ми далеко не підемо.