Українська правда

Заваров: Може дати гравцям тиждень відпустки?

Сергей Шемшученко — 10 серпня 2008, 23:11

Коментар головного тренера "Арсеналу" Олександра Заварова після нічийного матчу з луганською "Зорею":

- Ми зіграли непоганий матч. В принципі, я і результатом відносно задоволений, бо одне очко - це краще ніж нічого. Хотілося б три, але... Я навіть не можу пояснити, чому ми робимо на тренуваннях одне, а в грі повторити не можемо. Сказати що спека - неправильно, бо вона для всіх спека. Хвилювання - теж немає, бо хвилюватися можна матч, два, але не чотири. Я не знаю, може дати хлопцям тиждень відпуски перед матчем з "Динамо" (сміється - ред.).

- Ессола повернувся в команду і вже провів перший матч. Як вам його гра?

- Я можу сказати так: ми грали три матчі без стрижня команди - вся центральна вісь випала в тій чи іншій мірі. Я маю на увазі на Селезньова, Жоземара і Ессолу. Якщо ви візьмете ККД Поля хоча б за цей матч, ви самі все зрозумієте - це стоппер нашої команди. Один з провідних гравців повернувся у лад, і це не може не радувати.

- Щодо стадіону. Як вам гралося? Чи готові ви продовжувати ігри на цьому стадіоні (стадіон "Оболонь" - ред.)?

- Сьогоднішня гра проведена за разовою домовленістю. В цілому, поле дуже хороше, мене все влаштувало. Але ми і далі продовжуємо відчувати себе, як у гостях. Поле для нас нове, невипробуване. Я ще не говорив із цього приводу з Вадимом Рабіновичем, але думаю, все вирішиться у кращу сторону для нас. Наступний матч ми граємо у Сімферополі - це точно. Отже час покаже.

- Новачки зіграють у наступному домашньому матчі проти "Динамо"?

- Ні. Це болюча тема, але вони зіграти не зможуть. Я цього не розумію - раз віддали в оренду, так хай вже грають, досвіду набираються...