Українська правда

ФК "Харків" став сумським клубом

Сергей Шемшученко — 12 липня 2008, 16:45

За словами директора футбольного клубу "Харків" Михайла Кополовця, харківська команда гратиме у Сумах:

"Поки що домашні зустрічі проводитимемо у Сумах. Однак, ми хотіли і хочемо грати у Харкові. Ми навіть направляли лист з пропозицією про новий договір співоренди з футбольним клубом "Металіст" головної арени Харкова, яка перебуває у комунальній власності області, - стадіону "Металіст". Проте отримали відмову".

За словами Колоповця, ФК "Харків" уклав договір із стадіоном "Ювілейний" у Сумах. Директор "Харкова" також повідомив, що харків'яни взяли стадіон "Динамо" в оренду.

"На жаль, на сьогоднішній день це спортивна споруда не відповідає мінімальним вимогам змагань Прем'єра-ліги, - говорить Михайло Кополовець. - Тому плануємо провести низку робіт: установку підігріву поля, штучного освітлення, приведення до норми трибун, роздягалень, інших служб".

"Проте наша оренда набирає чинності лише 13 серпня - після цієї дати і почнемо активну роботу. Коли впорядкуємо стадіон "Динамо", тоді зможемо повернутися в рідне місто. А до тог, вболівальникам "Харкова" будемо виділяти транспорт для поїздок у Суми", - каже Колоповець.

За матеріалами прес-служби ФК "Харків"