Головне

З основою "Динамо" будуть тренуватися Фартушняк, Лисенко та Парцванія

08.06.2008 20:32 524 0
У вівторок, 10-го червня, футболісти, тренери й обслуговуючий персонал "Динамо" зберуться на базі в Конча-Заспа для початку підготовки до нового футбольного сезону.

Перші десять днів динамівці тренуються на базі в Конча-Заспі, а 21-го червня відправляться в Москву, на товариський матч із місцевим "Динамо". Зустріч, призначена на 22-ге червня і присвячена святкуванню 85-річчя спортивного товариства "Динамо". Після матчу команда повертається в Київ, а 24-го числа вилітає в Австрію, у місто Інсбрук. Планується, що команда зіграє шість контрольних двобоїв, про що досягнуті попередні домовленості з потенційними суперниками.

Не на всіх гравців Юрій Сьомін зможе розраховувати в перші тренувальні дні. Шовковський, Несмачний і Мандзюк приєднаються до команди 14-го червня, а новачок динамівців Огнен Вукоєвич через тиждень після закінчення виступів збірної Хорватії на Євро-2008. Беруть участь у відбіркових іграх Кубка світу-2010 Бангура, Юссуф, Діакате, Ель Каддурі, Окодува і Швацьких, котрі прибудуть прямо в Австрію. Приблизно - 1-го липня.

У нинішнє міжсезоння Юрій Сьомін має намір дати шанс захисникам Андрію Фартушняку і Тімуру Парцванія, що добре зарекомендували в іграх за "Динамо-2" і дублюючий склад, а також повернутому з оренди в "Арсенал" нападнику Володимиру Лисенку.

ФК "Динамо"

Коментарі ()