Українська правда

"Шахтар" виграв боротьбу за Морено у "Вердера"?

Сергей Шемшученко — 23 травня 2008, 09:18

Донецький "Шахтар", схоже, здобуває перемогу над бременським "Вердером" у протистоянні за багатообіцяючого 20-річного болівійського футболіста Марсело Морено. Чемпіон України практично домовився з бразильським клубом "Крузейро" про трансферну суму, що перевищує 8,5 мільйонів євро, запропонованих "Вердером".

Поки Морено не горить бажанням їхати в Східну Європу. В даний час він знаходиться в столиці Донбасу як турист, знайомлячи з тамтешніми умовами життя.

Незважаючи на юний вік, Морено вже провів чотири матчі за національну збірну своєї країни, забивши в них чотири м'ячі. У Кубку Лібертадорес молодий талант записав на свій рахунок шість м'ячів. Крім "Шахтаря" і "Вердера, до вундеркінда також придивляються "Тоттенхем", "Нюкасл" і "Рома".

40 відсотків прав на футболіста належить його нинішньому клубові, 50 відсотками володіє одна іспанська інвестиційна група і десятьма відсотками сам футболіст.

Газета Bild відзначає, що мрія уболівальників Вердера" про те, що футболіст буде грати в Бремені, ще не розвіяна, однак це може статися вже сьогодні - в останній робочий день нинішнього тижня.

www.sportbox.ru