Українська правда

Мандзюк: Може, навіть краще, що ми граємо на виїзді, думаю, на стадіонах буде більше людей

Сергей Шемшученко — 22 травня 2008, 11:51
Київський динамівець Віталій Мандзюк викликаний у збірну України в інтерв`ю офіційному сайту "Динамо" розповів про підготовку до майбутніх товариських матчі синьо-жовтих з Голландією та Швецією.

- На даному етапі важлива кожна товариська гра в плані психології і з погляду того, щоб хлопці зігралися. Якщо вдасться перемогти, думаю, з кожною грою команда буде додавати і показувати усе більш якісний футбол, тому такі матчі необхідні. Що стосується підготовки, подивимося, що будемо робити в пару днів, що залишилися до гри. Повторюся, нам потрібно провести дуже відповідальні матчі.

- Можливо, вдома збірній Україні було б легше справитися з Голландією і Швецією?

- Думаю, цим командам усе одно, де грати, вони дуже сильні. Нам же потрібно підлаштовуватися і під графік, і під погодні умови, і під уболівальників. З цим проблем немає. Може, навіть краще, що ми граємо на виїзді, думаю, на стадіонах буде більше людей.

- У вас за нелегкий сезон. Зараз би самий час у відпустку?

- Так, сезон був дійсно важким і фізично, і емоційно. Напевно, футболісти в різних кондиціях, але, думаю, наші тренери зроблять усе можливе, щоб до матчу усі підійшли в потрібному емоційному і фізичному стані.

- А який моральний стан динамівців після важкого сезону? Невдачі якось відбиваються на збірній?

- Думаю, ні. Просто потрібно швидше переключитися і не думати про клубні справи. Зараз є тільки збірна, і нам потрібно докласти всіх зусиль, щоб повернутися з гарним результатом.

ФК "Динамо"