Українська правда

Молодіжну збірну України протримали в аеропорту сім годин

Сергей Шемшученко — 22 травня 2008, 10:09

Неприємна подія сталася з молодіжною збірною України. Команда повинна була вилетіти на товариський матч у Німеччину в 13.20, але після того, як усі члени збірної пройшли паспортний контроль, представник "Аеросвіта" повідомив, що виліт переноситься на 20.25...

Хлопці опинилися в тупиковій ситуації. Летіти не можна, вийти за лінію паспортного контролю теж, оскільки всі дані вже були вбиті в комп'ютер.

"Усі дуже утомилися. Але найсумніше, ми не зможемо побачити фінал ЛЧ, а такий матч тільки раз у році", - говорить форвард збірної Володимир Лисенко. Одна з версій переносу рейса - у літаку знайшли поломку.

"Усе, що не робиться, - до кращого. У мене бували ситуації і гірше, - сказав наставник молодіжки Володимир Мунтян. - У 94-м також з молодіжкою ми летіли на турнір в Іспанію. Сіли в літак, вилетіли, навіть устигли добратися до Угорщини. І тут раптово літак розвертається, і ми повертаємося в Бориспіль. Виявилося, авіакомпанія, якою ми добиралися, була в боргах, і повітряний коридор через багато країн для неї був заборонений. За допомогою тодішнього міністра закордонних справ нам вдалося вилетіти лише наступного дня, іншим літаком. На турнір устигли. Саме до стартового свистка". У такий спосіб підготовка молодіжки кардинально міняється. Вечірнє тренування було скасовано, але п'ятничний матч переносити не сталі.

www.segodnya.ua