Українська правда

Московська міліція затримує спекулянтів, які продають квитки на фінал Ліги чемпіонів

Сергей Шемшученко — 21 травня 2008, 15:29

Біля стадіону "Лужники", на якому в середу пройде фінальний матч Ліги чемпіонів, затримані спекулянти, що перепродували квитки на гру, повідомив "Інтерфаксу" оперативний черговий ГУВС Москви.

"Затримано декілька осіб, що займалися нелегальним перепродажем квитків на матч Ліги чемпіонів УЄФА", - сказав він.

За словами оперативного чергового, до ГУВС Москви надійшла інформація про те, що біля стадіону "Лужники" йде нелегальний продаж квитків з рук.

"Співробітники Управління боротьби з економічними злочинами зробили контрольну закупівлю квитків, що продалися з рук. У підсумку затриманий декілька осіб", - сказав співрозмовник "Інтерфаксу".

Співрозмовник агентства не уточнив, скільки саме осіб було затримано. У ГУВС Москви не рекомендували купувати квитки у перекупників. "Квитки на матч коштують дорого, а дійсність їх при покупці з рук ніхто не гарантує", - сказав співрозмовник агентства.

Як повідомлялося раніше, біля спорткомплексу "Лужники" близько десятка англомовних громадян пропонували квитки по ціні від 300 до 500 євро за квиток. Ще тиждень тому за квиток на фінальний матч Ліги чемпіонів перекупники просили 5000 євро.

Для порівняння, офіційна ціна квитків у Великобританії для місцевих уболівальників варіювалася від 80 до 120 євро.

Интерфакс