Українська правда

Канчельскіс: Шевченко і поруч не стоїть з Кріштіану Роналду

Сергей Шемшученко — 21 травня 2008, 10:12

Екс-гравець "Манчестер Юнайтед" Андрій Канчельскіс розповів, що у середу на фінальну гру Ліги чемпіонів з "Челсі" одягне футболку cвого колишнього клубу зі своїм прізвищем і піде на стадіон уболівати за манкуніанців.

Також Канчельскіс розповів, чому він вважає, що в цій грі переможе "МЮ".

"Головна з цих причин зветься Кріштіану Роналдо. Кращий, напевно, гравець світу на даний момент. Що говорити, якщо він кращий бомбардир як прем'єр-ліги, так і Ліги чемпіонів! У "Челсі" повно зірок, одну з яких - Андрія Шевченка - я знаю особисто, але ніхто з них не стоїть зараз поруч із Кріштіану.

Так до того ж Джон Террі, капітан і душа "Челсі", після травми знаходиться не в кращій формі - були навіть підозри, що він пропустить фінал. Друга причина - Фергюсон. Сер Алекс на порядок досвідченіше і загартованіше в таких баталіях, ніж Авраам Грант, якого, говорять, може і не бути в "Челсі" до початку наступного сезону. Згадаєте хоча б фінал Ліги чемпіонів 1999 року, у якому на останніх хвилинах була роздерта "Баварія" (2:1).

Третя причина - у цьому сезоні "МЮ" краще. І не випадково команда днями виграла прем'єр-лігу, що, безсумнівно, додало їй впевненості і моральних сил. До речі, цей грандіозний успіх найчастіше стає вінцем усього сезону."

www.gazeta.ru