Українська правда

"Шахтар" домовився про перехід Морено за 7 млн. євро

Сергей Шемшученко — 21 травня 2008, 09:12

Болівійський нападник бразильського "Крузейро" Марсело Морено Мартінс у середу повинний прилетіти в Донецьк, щоб остаточно вирішити чи переходити в "Шахтар". Як повідомляє офіційний сайт "Крузейро", кращий бомбардир команди хоче навіч подивитися місто, інфраструктуру й умови життя в Східній Європі, перш ніж прийняти пропозицію українського клуба.

"Шахтар" запропонував сім мільйонів євро за федеративні права на футболіста, 40 відсотків яких належить "Крузейро". Ще 10% - у гравця і 50% - в іспанських інвесторів. Клуб з Белу-Орізонти, що на минулому тижні відхилив пропозицію в шість мільйонів євро від "Тоттенхема", але "питання ще не закрите через побоювання форварда прийняти пропозицію від клуба не з першого ешелону європейського футболу", - ідеться у повідомленні прес-релізу "Крузейро".

"Я їду на Україну, щоб довідатися про інфраструктуру й умови тренувань, тоді і продовжу переговори. При цьому я хочу стати частиною команди "Шахтар". Я не хочу після підписання контракту шкодувати про зроблене", - розповів Марсело Морено.

"Багато хто говорить про складності футболу в цій країні. Ця поїздка дозволить мені переконатися наскільки складно грати в холодній Україні", - додав він.

"Що стосується фінансової сторони питання, то вона майже цілком урегульована, як із мною, так і з "Крузейро". Просто залишилося визначити, наскільки мені сподобається Україна і клуб", - говорить Морено.

www.terrikon.dn.ua