Українська правда

Арум: Красюку варто замовкнути та перестати домовлятися через пресу

— 17 лютого 2023, 12:17
Арум: Красюку варто замовкнути та перестати домовлятися через пресу

Бій між чемпіоном світу за версією WBC у надважкій вазі Тайсоном Ф'юрі (32-0-1, 23 КО) та володарем поясів WBA, WBO та IBF Олександром Усиком (20-0, 13 КО) може бути погоджений незабаром.

Про це розповів промоутер Боб Арум.

"Мені подобається Алекс Красюк, він добрий хлопець з України. Я люблю Україну, але йому варто замовкнути та перестати домовлятися через пресу. Я навіть не хочу обговорювати цей бій із журналістами. Переговори мають відбуватися за лаштунками. Люди Усика - професіонали. Я знаю Егіса Клімаса. У мене на контракті багато чоловіків, менеджером яких він є. Він чудовий хлопець, дуже розумний".

Ф’юрі: Якщо Усик відмовиться битися, прагну до поєдинку з Нганну

"Є хороший шанс, що ми всі дійдемо розуміння, тому не потрібно це виносити у пресу. Будь-яка заява може зашкодити переговорам, тому потрібно керуватися здоровим глуздом. Тож нехай усе залишається за кадром. Я впевнений, що ми зберемо все докупи й зовсім скоро оголосимо бій, але Красюк починає вести переговори через журналістів".

Читайте: Усик зухвало звернувся до Ф’юрі

"Все ж таки я налаштований дуже оптимістично, бо знаю цих людей. Я впевнений, що ми зможемо зробити цей бій", - сказав Арум.

Нагадаємо, Ф’юрі може замість Усика побитися з Вайлдером.

Олександр Усик Тайсон Ф'юрі Боб Арум