Головне

Глазков: Усик виснажить Ф’юрі

В’ячеслав Глазков прокоментував бій Усик - Ф’юрі
14.02.2023 15:12 1978 0
Глазков: Усик виснажить Ф’юрі
Фото - gettyimages

Чемпіон WBO, WBA, IBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик (20-0, 13 КО) переможе володаря поясу WBC Тайсоном Ф’юрі (33-0-1, 24 КО).

Про це розповів бронзовий призер Олімпіади-2008 В’ячеслав Глазков.

"Я все одно на Усика ставлю. Усі кажуть, що Ф’юрі має перемогти. Але Усик — невловний, можна сказати. Буде тяжко Ф’юрі. Мені здається, обіграє Усик у своїй манері. Мої ставки на нього.

За допомогою чого Усик виграє цей бій?  Витривалістю. Він витривалий. А в надважкій вазі це взагалі як якість, тому що сам розумієш, друга половина бою — втрачається і швидкість, і пересування.

Десь у першій половині ти можеш бути небезпечним, а в другій половині вже все губиться. А Усик навпаки нарощує. У нього, мабуть, природна якість, природна витривалість.

Я думаю, він виснажить Ф’юрі все одно. Хоча Ф’юрі теж дихає непогано, я дивлюся. Останні бої — непогано дихає в принципі, може й вибухнути у другій половині бою або наприкінці.

Але знову-таки це бокс, тим він і цікавий. Буде цікавий бій. Два нестандартні боксери. Ф’юрі нестандартний, Усик нестандартний.

Може вийти або супер цікавий бій або взагалі нецікавий, тягучий. Тим більше Ф’юрі зав’язати може, крутити. Подивимося. Дай Боже, щоб цей поєдинок відбувся, — сказав Глазков.

Нагадаємо, бій Усик - Ф’юрі відбудеться в останню суботу квітня.

Коментарі ()