Українська правда

Шатернікова: Ломаченко – це людина, яка любить Україну

— 10 лютого 2023, 17:01
Шатернікова: Ломаченко – це людина, яка любить Україну

Ексчемпіон в трьох дивізіонах Василь Ломаченко - людина, яка любить Україну.

Про це розповіла віцепрезидентка Національної ліги професійного боксу України Аліна Шатернікова.

"Насправді для когось це неоднозначне питання, для мене - однозначне. Я не готова коментувати його особисте життя і висловлювання, які стосуються, наприклад, релігії. Це його особисте, як він відчуває і з яким батюшкою спілкується - це, я вважаю, для кожної людини дуже закрита тема. Можливо, не варто було б виносити це на публіку".

Актуально: Бій Ломаченко – Хейні може не відбутися

"Але це його справа. Я точно знаю, що це людина, яка дуже любить свою землю, дуже любить Україну. Ще коли такого підйому патріотичного настрою не було, коли Васі було 14-16 років, він завжди вручав супернику невеликий прапор України, коли виходив в ринг".

Мейвезер: Ломаченку не мали дозволяти битися одразу за титул

"Це було і за кордоном, і на змаганнях національного рівня. Якби він не тепло ставився до України, то у нього є всі можливості жити, де він захоче. Коли ми останній раз спілкувалися після його бою в Нью-Йорку, він сказав: "Все, я відлітаю, хочу додому, мені нема чого робити в інших країнах. Для мене рідна земля - це рідна земля. Я ніколи не погоджуся жити в іншій країні".

Гераскевич: Ломаченко втратив будь-яку повагу через підтримку дияволів, які прикриваються церквою

"Для мене особисто це однозначно. Я розумію, що зараз ми всі знервовані, є такий синдром, що ми бачимо тільки біле і чорне. Ми не бачимо різнобарв’я, дуже гостро сприймаємо будь-що, що не в сучасному тренді, назвемо це так", - сказала Шатернікова.

Василь Ломаченко