Українська правда

Ф’юрі: Поєдинок з Усиком - це бій століття

— 23 січня 2023, 09:00
Ф’юрі: Поєдинок з Усиком - це бій століття

Бій володаря поясу WBC в надважкій вазі Тайсона Ф’юрі (33-0-1, 24 КО) проти чемпіона WBA, WBO, IBO та IBF Олександра Усика (20-0, 13 КО) стане епохальним.

Про це британець заявив порталу iFL TV.

"Цей поєдинок - бій століття. Якщо пам“ятаєте, перший поєдинок Мохаммеда Алі та Джо Фрейзера розкручували як бій століття. А перед цим боєм століття називали ще одне велике протистояння в надважкій вазі між Джеком Демпсі та Джином Танні. То був бій століття, як і поєдинок Алі та Фрейзера. А тепер це бій Тайсона Ф'юрі проти Олександра Усика. І це перший бій в історії за чотири пояси в надважкій вазі. Ніхто такого раніше не робив".

Раніше Батько Ф'юрі висміяв Усика

"Так, був абсолютний чемпіон світу в надважкій вазі, але він не володів чотирма титулами. Це буде вперше в епоху чотирьох поясів, тож це буде перший раз, коли боксер надважкої ваги стане абсолютним чемпіоном із чотирма титулами в поєдинку століття".

Воєнний 2022-й - 4 чемпіонські пояси Усика та Далакяна: чого очікувати Україні в 2023 році

"Ми два непереможні чемпіони. Я дворазовий чемпіон і він дворазовий чемпіон у двох вагових категоріях. Тож це дуже цікавий бій. Гігант битиметься з боксером надважкої ваги звичайних розмірів. Але це також буде поєдинок спритного шульги проти гіганта, який... Контратакує, йде вперед... Та й взагалі робить усе. Я можу дуже добре робити все те, що й він робить", - сказав Ф'юрі.

Олександр Усик Тайсон Ф'юрі