Українська правда

Усик порівняв росію з Третім Рейхом

Олександр Булава — 11 січня 2023, 20:29
Усик порівняв росію з Третім Рейхом
Фото - gettyimages

Український чемпіон світу з боксу в надважкій вазі Олександр Усик вказав напрямок росіянам, куди їм треба йти з української землі.

Про це розповів сам боксер в Instagram.

"Немає жодної священної війни чи очищення. Є війна, яку ви розв'язали 24 лютого 2022 року. Напали на Україну, нібито захищаючи якихось росіян, які не хочуть вашого захисту. Так само ви напали на Чехословаччину багато років тому, так само ви приїхали ще в інші країни. У Грузію. Ви всюди приїжджаєте із захистом, але тільки ви своїх росіян не захищаєте у самій росії. Ніяк не захищаєте.

Ви боретеся з фашизмом та нацизмом, якого немає. Ви – Третій Рейх у всіх сенсах. Все те, що не зробив Гітлер, продовжує робити ваш президент.

Актуально: Усик: Хочу, щоб УПЦ очистилася від тих негідників, які у ній є

Вибираючи президента, ми по-справжньому голосуємо та обираємо, хто їм буде. Нам не потрібна ваша допомога. Росіяни, ідіть додому – на озера та болота. Я не знаю куди ви хочете.

За моєю спиною зараз наш прапор, який є нашою силою. Верхня частина – небо, а нижня – хліб. Ми з Богом та ні на кого не нападали. Пригадайте, у якому році Гітлер напав на СРСР, та що потім сталося з Німеччиною. Ви зробили так само, захисники х****і. Слава Україні", – сказав Усик.

Раніше Усик зухвало звернувся до Тайсона Ф'юрі, підколовши його за зайву вагу.

Олександр Усик