Головне

Майже 500 тисяч гривень для ЗСУ було зібрано на 70-річчі тренера Кличків

Завдяки лоту від Чемпіона в військові підрозділи відправлять квадрокоптер і тепловізор.
06.10.2022 19:49 1442 0
Майже 500 тисяч гривень для ЗСУ було зібрано на 70-річчі тренера Кличків

У Києві в Klitschko Expo в рамках ювілею тренера братів Кличків Володимира Золотарьова відбувся аукціон, збори з якого підуть на допомогу ЗСУ.

Перший лот  - велика сувенірна боксерська рукавичка, на яку перед початком аукціону поставили автографи Віталій Кличко та Володимир Золотарьов в підсумку були продана за 200 тисяч гривень. Боротьба за лот була відчайдушною, адже стартова ціна складала 5000 гривень. В підсумку лот дістався Артуру Палатному, який теж вчився азам боксу у Володимира Олексійовича та був, під його керівництвом, першим майстром спорту СРСР з боксу, а зараз є головою виконкому партії УДАР та керівником волонтерського штабу "Українська команда".

 

Головний виклик для нашої країни - це перемога у війні і ми зробимо все, щоб вона прийшла якнайшвидше - так прокоментував свою перемогу в аукціоні Артур Палатний.  

Не менш цікавою була боротьба за другий лот - сувенірний м’яч з автографами гравців київського “Динамо”, який надав організатором аукціону наш проєкт. В боротьбу за цей лот включився навіть мер Києва Віталій Кличко, який пропонував придбати м’яч за 120 тисяч гривень. 

 

Але в підсумку лот дістався представникам компанії Secur Петру Івасюку та Артему Васиновичу, які надали для підрозділів ЗСУ квадрокоптер та тепловізор загальною вартістю 272 640 гривень. 

З початком війни ми швидко забезпечили постачання квадрокоптерів, тепловізорів, бронежилетів, рацій та інших девайсів, які допомагають нашим захисникам в обороні України, - розповів Артем Васинович. -  За понад 7 місяців війни ми на постійній основі допомагаємо ЗСУ та іншим військовим і волонтерам діставати потрібне обладнання та технології. 

А деякі працівники Secur приймають участь у обороні України на різних напрямках з лютого 2022 року і активно втілюють волонтерські ініціативи, - додав Петро Івасюк.  - Такими працівниками ми прямо зараз пишаємося більше, ніж нашим статусом лідера ринку в сегменті охоронних систем з 2012 року.  

Максим Розенко, Чемпіон

Фото Дениса Носова

Коментарі ()