Головне

Чарло заарештований після відпочинку з друзями в барі

Чемпіон світу потрапив в поліцію після сварки з офіціанткою
26.08.2021 11:10 2342 0
Чарло заарештований після відпочинку з друзями в барі

Джерело - isport.ua.

Чемпіон WBC в середній вазі Джермалл Чарло (32-0, 22 KO) заарештований через сварку з офіціанткою в одному з барів Сан-Антоніо.

Про це повідомляє TMZ Sports

Під час відпочинку в барі з друзями офіціантка не зуміла зняти гроші з кредитної картки боксера і попросила надати інше платіжний засіб. Але той забрав у офіціантки папку для інкасації рахунків і покинув заклад. Офіціантка повідомляє, що Чарло взяв її чайові, залишені в папці іншими відвідувачами.

"Джермалл жодного разу не грабував кого-небудь і не забирав будь-яку власність, крім своєї. Коли карта Чарлі була відхилена, він отримав повідомлення від банку з питанням, виставив він рахунок. Він відповів ствердно. Банк повідомив, щоб Джермалл знову скоїв платіж. Офіціантка пішла перевірити рахунок, але повернулася, сказавши, що не може знайти карту.

Джермалл був засмучений тим, що його карта пропала, оскільки це була дебетова карта, прив'язана до рахунку з істотною сумою грошей. Чарло забрав у офіціантки ID-документ, сказавши, що не хоче, щоб вона втратила і його.

Через кілька годин помічник Джермалла зв'язався з клубом, щоб дати їм інший номер кредитної картки, але клуб відмовився прийняти його", - сказав повірений Чарло Кент Шаффер.

Нагадаємо, Чарло і Кастаньо внічию завершили бій за абсолютного чемпіона світу.

Коментарі ()