Головне

Берінчиком зацікавився найкращий промоутер у світі

30.09.2020 14:32 5558 0
Берінчиком зацікавився найкращий промоутер у світі

Джерело - Чемпіон.

За інформацією Чемпіона, один з найавторитетніших боксерських промоутерів в світі Едді Гірн вже після наступного бою Дениса Берінчика, який відбудеться 8 жовтня, може зробити пропозицію К2 щодо співпромоушина в наступних поєдинках українця.

Нагадаємо, така практика вже існує між К2 і компанією Едді Гірна Matchroom Boxing стосовно ексабсолютного чемпіона світу в крузервейті Олександра Усика. В рамках співпромоушина К2 і Matchroom Boxing вже організували Усику два поєдинки і 31 жовтня в Лондоні проводитимуть третій бій, де суперником Олександра стане досвідчений британець Дерек Чісора.

Для Берінчика така угода може значно покращити чемпіонські та фінансові перспективи, адже Едді Гірн зараз є промоутером №1 у світі. Едді має чинний контракт зі стрімінговою платформою DAZN, активно співпрацює зі Sky Sports. Серед боксерів, які знаходяться на контракті у Гірна та боксують в одній ваговій категорії з Денисом, виділяються британці Люк Кембелл та Ентоні Кролла, яких минулого року по черзі переміг Василь Ломаченко. Бої з Люком та Ентоні стали б справжнім випробування для Дениса та у разі перемог дозволили б йому реально претендувати на бій за пояс чемпіона світу.

Коментарі ()