Головне

Ломаченко: Я хочу об'єднати всі титули

Українець про майбутній бій з Кемпбеллом
29.08.2019 13:39 1259 0
Ломаченко: Я хочу об'єднати всі титули

31-річний український чемпіон світу в легкій вазі за версіями WBA і WBO Василь Ломаченко завжди хотів битися в Великобританії з моменту переходу в професіонали.

Про це зазявив Ломаченко, повідомляє Boxing Talk.

"Люк Кемпбелл - високий лівша, з хорошим боксерським інтелектом. Я знаю, що не можна недооцінювати бійців з такими навичками. Він завоював золоту медаль на Олімпіаді і досяг великого успіху як профі. Він небезпечний противник. 

Я завжди хотів битися в Великобританії з моменту переходу в професіонали. Місцеві вболівальники цінують мій стиль. Незважаючи на те, що Кемпбелл - британець, я відчуваю себе дуже комфортно. Якщо я візьму третій титул, то стану на крок ближче до мрії про завоювання всіх поясів. Я хочу об'єднати всі титули, це моя мета в боксі.

Я завоював чемпіонські звання в трьох вагових категоріях, але ніколи не брав всі чотири пояси в одному дивізіоні. Я хочу творити історію. Це найважливіше для мене.

Коли я перейшов в профі, хотів негайно завоювати титул. Я встановив рекорд, взявши чемпіонський пояс в третьому бою. Тепер я хочу творити іншу історію. Всього кілька бійців об'єднували всі чотири пояси. Подібне досягнення буде дуже цінним для мене", - сказав Ломаченко.  

Бій українця і Кемпбелла відбудеться 31-го серпня на арені О2 в Лондоні.

Раніше, Лінарес хоче зустрітися з переможцем бою Ломаченко - Кемпбелл.

Нагадаємо, український телеканал покаже пряму трансляцію поєдинку Ломаченко - Кемпбелл.

Коментарі ()